Büroopind, Tallinn, Harju maakond

Kadaka pst 112, Nõmme linnaosa

Hind: 5254.2
14.0 €/m2

tehing Üürile anda
korrus 2/3
omandivorm Kinnistu
suurus 375.3m2
krunt 1492m2
valmidus Valmimisjärgus
ehitusmaterjal Monoliitmaja
ehitusaasta 2024
küte Gaas, Vesipõrandaküte
energiaklass Puudub
objekti ID 116478

Varia

  • Kliimaseade
  • Konditsioneer
  • Lift
  • Köök
  • Sundventilatsioon
  • Uus torustik
  • Uus elektrijuhtmestik
  • Tsentraalne vesi
  • Ühistransport
  • Metsa lähedal
Kadaka pst 112, Tallinn aadressil valmib 2024. a lõpus energiatõhus büroohoone. Pakkumisel on erinevas suuruses äripinnad.

HOONE
Kauni männimetsa veerel valmiv büroohoone on funktsionaalselt jaotatud kihiliselt, korruste kaupa. Alumistele korrustele on ette nähtud terviseradasid teenindava funktsiooniga pinnad - need asuvad keldrikorrusel ja esimesel maapealsel korrusel, vastavalt siis treeningsaali ja võimaliku seminariruumina. Teisele korrusele on planeeritud väljaüüritavad büroopinnad ning kolmas korrus on ettenähtud hoone tellija kontoriks, mis hõlmab endas kogu korruse.
Kuna büroohoone asub suhteliselt suure liikluskoormusega Kadaka pst ääres, siis hoone arhitektuuri osas on kavandatud Kadaka pst äärne külg suhteliselt kinnise ja läbipaistmatu betoonseinana (minimaalse akende koguse ja suurustega). Hoone ida- ja lõunakülgedele aga avanevad suurepärased vaated metsale ning terviseradadele- need küljed on projekteeritud suurte maast laeni akendega ning hoone materjalikontseptsioonis ka soojas võtmes. Seega ebameeldivama tänavapoolse keskkonna suunas jäävad kõvemad, kalgimad ja tugevamad materjalid (betoon) ning metsa ja inimeste poole soojemad (puit). Kõiki hoone korruseid teenindab invanõuetele vastav lift. Maja küte on lahendatud ruumipõhiselt reguleeritava põrandakütte näol ning olemas on ka jahutussüsteem ja loomulikult ka ventilatsioonisüsteem.

Parkimine on lahendatud hoonealuses avatud parklas. Jalgratastele on ette nähtud jalgrattahoidjad.

MILLISEID PINDASID PAKUME?
2. korrusel on välja üürida 302,4 m² ja 72,9 m² pind. Soovi korral saab üürida terve korruse, kokku 375,3 m².
302,4 m² on hetkel planeeritud avatud kontorina, kahe kööginurgaga ning 4 tualettruumiga.
72,9 m² pind on ühe kööginurga ning tualettruumiga. Selles ruumis avanevad kaunid metsavaated nii ida kui lõuna küljele.
Mõlemal pinnal on tualettruumid kavandatud kinnisemale tänavapoolsele küljele ning avar bürooala kaunile männimetsa poolele. Ruumiplaneeringu osas saab veel kaasa rääkida.

ASUKOHT
Kadaka pst 112 hoone asub kaunil metsaveerel Kadaka pst ääres Nõmmel. Maja juures asub kohe Hiiu-Harku terviserada ning läheduses on ka Nõmme Spordikeskus ja Glehni park. Piirkond sobib suurepäraselt loodust ja aktiivset eluviisi hindavatele inimestele.

Huvi korral võtke ühendust ning uurige juba lähemalt! Maja on planeeritud valmima 2024. a lõpus ning sisse saab eeldatavasti hakata kolima 2025. a alguses. Ehitus juba käib!

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: