Korter, Tartu vald, Tartu maakond

Rääbise 2, Äksi alevik

Hind: 97500
1669.52 €/m2

tehing müük
korrus 2/3
omandivorm Korteriomand
suurus 58.4m2
ruumide arv 3
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Plokk-konstruktsioon
ehitusaasta 1979
küte Keskküte
objekti ID 116563
Katastrinumber 79402:001:0047

Varia

  • Köögimööbel
  • Eraldi toad
Tartus südalinnast vaid 18 km kaugusele on pakkumisse tulnud 3- toaline korter, mis asub Äksi alevikus üsna Saadjärve lähedal.

Korter paikneb elamus, mis on 2016. aastal rekonstrueeritud. Tehtud tööde käigus sai hoone fassaad soojustatud ja viimistletud, katusekate ning välimised avatäited vahetatud, paigaldatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, vahetatud torustik ja küttesüsteem. Elamul on lokaalne keskküte gaasikatla baasil. Majaesine parkla-ala on korrastatud ning kaasomanike vahel on suuliselt kokku lepitud kindlad parkimiskohad. Elamut remonditi laenuraha toel, igakuine laenumakse on 66 eurot ning laen lõppeb 2036. aastal. Uue omaniku teeb rõõmsaks see, et laenu on juba seitse aastat tagasi makstud.

Korter on planeeringult kompaktne, läbikäidavaid tube ei ole. Enamus elektrijuhtmestikust on vahetatud, paigaldatud uus torustik, kaasaegsed plekkradiaatorid ning kahekordses plastikraamis pakettklaasidega aknad. Olemas keldriboks. Korter paikneb elamu keskel ning soojakadu on väike.

Piirkond on looduslikult atraktiivne, kohalik kogukond kokkuhoidev ning aktiivne. Äksis on olemas kauplus, välijõusaal ja -pinksilaud, jalka-ja kossuplats, laste mänguväljak, skatepark. Kergliiklusteed võimaldavad Tartusse minna turvaliselt ka kergliikuriga, lihtsalt jalutamisest rääkimata. Kõigile teada-tuntud Jääajakeskus toob siia külalisi ka kaugemalt.

Äksi alevik on kahe väga hea taristuga asula lähedal – Lähtele on 4 km ja Tabiverre 7 km. Lähtel on Ühisgümnaasium, Tabiveres põhikool, mõlemas kaasaegsed lasteaiad, kauplused, iluteenindajad, apteegid, perearstikeskused, hambaarstid, suurepärased sportimisvõimalused, Tabiveres ka raudteejaam.

Seega on tegemist suurepärase kohaga, kus elada, sest piirkonna looduslik atraktiivsus ja hea taristu tekitavad küsimuse - aga miks ma peaks elama näiteks Annelinnas?


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: