Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Tallinn, Harju maakond

Tehnika tn 99, Kesklinna linnaosa

Hind: 129000
3613.45 €/m2

tehing müük
korrus 1/3
omandivorm Korteriomand
suurus 35.7m2
ruumide arv 2
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Keraamiline
ehitusaasta 1960
küte Keskküte
energiaklass F
objekti ID 114288

Varia

  • Trepikoda lukus
  • Külmik
  • Turvauks
  • Dušš
  • Televiisor
  • Pesumasin
  • Köögimööbel
  • Avatud köök
  • Kinnine hoov
  • Tsentraalne vesi
KORTER
Müüa täielikult sisustatud, hoovipoolne, 2-toaline korter Uue-Maailma asumis. Valgusküllane korter paikneb kolme korruselise maja I korrusel. Hea planeeringuga, hubane 2-toaline korter. Magamistuba asub eraldi, väga mugavalt planeeritud avatud köök ja elutuba on tõsiselt kenad, tualett ja dušš on kokku ehitatud. Korteri põrandat katab parkett. Korteri koosseisu kuulub magamistuba, elutuba/köök, panipaik korteris ja WC/duširuum. Küttesüsteemiks on keskküte, vannitoas elektriline põrandaküte. Korter ootab uut õnnelikku omanikku.

MAJA
Tehnika tn 99 maja on ehitatud 1960-ndatel aastatel ning asub Tehnika ning Virmalise tänava ristil. Maja on läbinud kapitaalse uuenemise: uus katus ja vihmaveetorud, renoveeritud küttesüsteem (torustikud ja radiaatorid), soojustatud ja korrastatud fassaad ja trepikojad. Korteris on vahetatud elektrijuhtmestik ja aknad. Maja hoovi ümbritseb aed, parkimisala katab tänavakivi, sissesõidu värav on automaatikaga. Majas elavad väga tegusad ja sõbralikud inimesed, on asjalik ja toimiv korteriühistu.

ASUKOHT
Fantastiline asukoht Kesklinna ja Kristiine vahel. Hea taristu erinevatesse suundadesse liikumisel. Renoveeritud korterelamu asub vähese liiklusega tänaval, kus on piisavalt vaikust, kuid samas on kõik mugavaks linnaeluks vajalik taristu sobivalt lähedal. Südalinn ja Vanalinn on lühikese jalutuskäigu kaugusel. Vahetus läheduses asub Kristiine Keskus, A le Coqi jalgpallistaadion, koolid, samuti mitmed ühistranspordi peatused.

LISA
Parkida saab kinnises hoovis, värav avatav puldiga, on väljakujunenud parkimiskohad. Notariaalset kasutuskorda seatud ei ole. Siseõu on kaunilt haljastatud.

Astu oma unistustele vastu juba täna!

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Elamispindade osakonna juht, maakler

Küsi infot

Email again: