Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Tartu linn, Tartu maakond

Salu tee 2, Annelinn

Hind: 195000
1830.99 €/m2

tehing müük
korrus 2
omandivorm Korteriomand
suurus 106.5m2
ruumide arv 3
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Puumaja
pliit Elekter
ehitusaasta 2010
küte Gaas, Keskküte, Põrandaküte, Vesipõrandaküte
objekti ID 109770

Varia

  • Kliimaseade
  • Rõdu
  • Vann
  • Boiler
  • Garderoob
  • Elekter
  • Mööbli võimalus
  • Gaas
  • Internet
  • Parkett
  • Külmik
  • Saun
  • Vesi
  • Eraldi WC ja vannituba
  • Köögimööbel
  • Eraldi toad
  • Avatud köök
  • Kinnine hoov
  • Eraldi sissepääs
  • Korter läbi mitme korruse
  • Kõrged laed
  • Tsentraalne vesi
  • Aiaga ümbritsetud
  • Panipaik
Müügile on tulnud 3-toaline ruumikas ja valgusküllane ridaelamuboks Tartu äärelinnas Lohkva külas! Suurepärane kodu perele!

RIDAELAMU/PLANEERING
Ridaelamuboks on planeeringult läbi kahe korruse. Köetav pindala on 106,5 m². Esimesel korrusel on terrass suurusega 16 m² ning teisel korrusel asub rõdu, mille pindala on 3,9 m².

I korrusel on avatud köök/elutuba ning pääseb terrassile ja oma aeda! Lisaks on esimesel korrusel 2 panipaika, WC ning tehnoruum.

II korrusel on kaks magamistuba, ruumikas garderoob, vannituba, teine WC ja saun. Teiselt korruselt on ka pääs rõdule. Suurema magamistoa saaks soovi korral ümber ehitada kaheks eraldiseisvaks toaks.

SISUSTUS JA TEHNIKA
Esimese korruse tehnoruumi on paigaldatud veeboiler, elektrikilp ning gaasikatel. Ridaelamuboksis on oma autonoomne gaasikatel, mida on hooldatud iga aastaselt Faststart OÜ poolt. Gaasikatel on VITOPEND 100-W, mille automaatika pakub võimalust kütet reguleerida vastavalt vajadusele. Kord vastavalt vajadusele reguleeritud, täidab seade mitmeid funktsioone automaatselt. Katel soojendab ka suurt kuumavee boilerit, millest saab elamine oma kuuma tarbevee. Seadme küttevõimsus on 10,5-24 kw. Lisaks saab tehnoruumi kasutada ka lisapanipaigana!

Teisele korrusele on paigaldatud jahutamise eesmärgil kaks õhksoojuspumpa, mida vajadusel on võimalik kasutada kütmiseks. Seadme võimsus: jahutus 3,5 kw ja kütmine 4,2 kw. Saunas on elektrikeris.

Ridaelamul on plastikraamides kahekordse pakettklaasiga aknad. Esimeselt korruselt teisele viiv puittrepp on metallkonstruktsioonil. Esimesel korrusel on põrandaküte, mis teeb kütteperioodil põranda mõnusalt soojaks ning teisele korrusele on paigaldatud radiaatorid. Teise korruse vannitoas on elektriline põrandaküte.

Nii esimesele kui ka teisele korrusele on trepile paigaldatud turvaväravad, mis soovi korral võivad jääda ostjale.

Teostatud tööd:
2021. aastal värskendati ridaelamu I korrust ning välisfassaadi (värvimistööd). 2020. aastal teostati ridaelamu II korruse värskendusremont. 2019. suvel soojustati vundament ning ehitati uus terrass. 2018 suvel vahetati otsaseinte katuseplekkide kruvid (tihendiga katusepleki kruvid) ning kruvid kaeti mastiksiga. 2017 ehitati maja ette panipaik ning 2016 värviti akende ümber olevad liistud ning vahetati aknad.

Esimesel korrusel on kaminavalmidus, kamina korsten on ehitatud moodulkiviplokkidest 400 x 400 mm.
Elamusse tuleb Telia internetikaabel. 4G ülikiire internetilahendust Telialt!

SISEVIIMISTLUS
Ridaelamuboksi siseviimistlust värskendati 2020 ja 2021. Selleks valiti mahedad ja rahulikud toonid.

Eluasemega tuleb kaasa kaasaegne ilus köögimööbel koos tehnikaga (nõudepesumasin, õhupuhasti, ahi, pliit). Köök ja esikukapp on valmistatud eritellimusena ettevõtte Matesta poolt. Mööblifurnituur on väga kvaliteetne ja soft close. Töötasapind on valgustatud täies pikkuses, osa sellest läheb põlema käeviipest (ei pea mustade kätega lülitit puutuma). Ridaelamuboksi jäävad soovi korral valgustid, sauna keris, II korruse garderoobikapid/peegeluksed ning vannitoamööbel.

KINNISTU
Kinnistu on 624 m² suur, mis on sõbralikult naabriga pooleks tehtud. Müüdava eluaseme kasutuses on aiaga piiratud 312 m².
Sinna on võimalik rajada lillepeenraid, paigaldada kasvuhoone, väike aiamajake või lastele mänguväljak.

PANIPAIK
Ridaelamu sissekäigu kõrval on lukustatav panipaik. Sellele lisaks on tehtud trepi alla panipaik ning panipaigana on võimalik kasutada ka II korruse garderoobi ning I korruse tehnoruumi.

KÕRVALKULUD
Kõrvalkulud olid möödunud talve kõige külmemal kuul 155 eurot ning selle aasta juulis oli kõrvalkulud 106 eurot. Sinna hulka on arvestatud ka vee ja elektritarbimine.

Kütmise vajadus lõppeb märtsi paiku, kui ilmuvad esimesed päiksekiired. Hommiku poole, kui päike tõuseb, kütab päike köögipoolset osa ja kui loojub siis elamu teist poolt.
Palun küsi julgelt, kui on soovi tutvuda kõrvalkulude arvetega!

ASUKOHT ja ÜMBRUS
Ridaelamuboks asub Tartu südalinnast vaid 8-minutilise autosõidu kaugusel.
Boksi sisehoovist avaneb vaade üle tee asuvale Midrimaa lasteaiale ja u 15-minutilise jalutuskäigu kaugusele jäävad Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasium, Tartu Annelinna Gümnaasium ja Tartu Kivilinna Kool. Lähima toidupoeni, Prismani, kulub jalgsi minnes 10 minutit.

Lähedal asuvad mitmed bussipeatused, millel on hea ühendus linnaga, lähim on vaid ca 200 meetri kaugusel.

PARKIMINE
Parkimiskohad on ridaelamu sissekäigu ees, kuhu mahub parkima mitu autot.
Naabrid on ääretult toredad ja abivalmid!

Kui see kõik Sind kõnetas, siis lähme ja vaatame koos üle!



---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: