Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Maja, Kuusalu vald, Harju maakond

Kadaka, Kõnnu küla

Hind: 199000
1105.56 €/m2

tehing müük
korrus 2
omandivorm Kinnistu
suurus 180m2
krunt 76500m2
ruumide arv 6
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Puumaja
ehitusaasta 2009
küte Elektriküte, Põrandaküte, Tahke kütus, Kombineeritud küte
energiaklass Puudub
objekti ID 103170
Katastrinumber 42301:005:0218

Varia

  • Kliimaseade
  • Boiler
  • Garaaž
  • Tööstusvool
  • Internet
  • Katus
  • Saun
  • Dušš
  • Lokaalne vesi
  • Puurkaev
  • Kõrvalhoone
  • Metsa lähedal
TALUMAJA:
Maja on ehitatud 1905 aastal ning on renoveeritud 1993 aastal. Korrastati katus ja ehitati juurde tuulekoda, esik ning wc koos pesuruumiga. Palkmaja on 50 m2 ja klassikalise planeeringuga: 2 ahju keset maja ning pliidiga köök ja eraldi asetsev söögituba ja lisaks kaks magamistuba. Ehitatud on ka trepp teisele korrusele, kus hetkel on tühi ruum. Majas on puurkaevuvesi (15 m) ning rajatud kogumiskaev koos imbväljakuga. Küttekulu on olnud siiamaani ca 10 ruumi puid.

UUS ELUMAJA:
Uus maja on ehitatud 2009 aastal. Maja on kalasaba puitkarkassi ning kivikatusega. Esimesel korrusel on köök, garderoob, magamistuba, kabinet ja trepihallid koos suurema pesuruumi ja lisa wc-ga. Teisel korrusel trepihall, 2 tuba ja pääs rõdule. Majal on olemas kaks korstent kahe ahju ja pliidi tarbeks. Üks ahi on juba paigaldatud. Lisaks on veetud ära torud õhksoojuspumba tarbeks. Maja on musta karbi kujul ja vajab sisetöid. Majas on puurkaevuvesi (35 m) ning rajatud kogumiskaev koos imbväljakuga.

ABIHOONED:
Küün: Valmis on valatud 12x30 m2 suurune vundament. Peal on hetkel puidust 355 m2 suurune otstest lahtine hoone, mida hetkel kasutatakse laona. Kõrval väike lisahoone töönurgaks.
Ait: osaliselt korrastatud vanem hoone, mida hetkel kasutatakse panipaigana. Lisaks on plaan ehitada osaliselt välja ka teine korrus külaliste magamistoaks.
Puukuur: 18,9 m2 kuur on puidust hoone 2 aasta puude hoidmiseks koos töölaua ja nurgaga.
Lisa: olemas on veel kaks vana vudamenti. Seega saab sinna ka ehitusõiguse kahe lisahoone jaoks.

HOOV ja ÜMBRUS:
Majani viib kõvakattega tee ja paigaldatud on uued korralikud väravad. Hoovis on ringtee. Aias kasvavad erinevad marjapuud ning nooremad ja vanemad õunapuud. Palju on ka erinevaid puid: tammed, männid ja kadakad. Krunt asub Tallinnast vaid 50 km ehk 35 minutilise sõidu kaugusel. Lähim pood on 2 km kaugusel ja lähimad koolid ja lasteaiad on Loksa linnas ja Kolga alevikus ca 13 km kaugusel.

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Elamispindade osakonna juht, maakler

Küsi infot

Email again: