Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Tartu linn, Tartu maakond

Aleksandri 15, Kesklinn

Hind: 198000
2450.5 €/m2

tehing müük
korrus 2/2
omandivorm Korteriomand
suurus 80.8m2
ruumide arv 4
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Puumaja
küte Gaas
energiaklass Puudub
objekti ID 102190
Katastrinumber 79507:052:0017

Varia

  • Mööbli võimalus
  • Trepikoda lukus
  • Dušš
  • Köögimööbel
  • Eraldi toad
  • Avatud köök
  • Tsentraalne vesi
  • Aiaga ümbritsetud
Pakkumisse on tulnud korter, mille asukoht muudab Teie elu väga mugavaks, sest kõik vajalikud teenused on “peaaegu välisukse taga”.

2-korruseline puitelamu on ehitatud 1930ndatel aastatel ning seda on jooksvalt hooldatud, korteriomanikele tagab mugavuse gaasiküte (san ruumis põrandaküte, mujal radiaatorid). Trepikojad on puhtad ja heas seisukorras.
Korterisse on kaks sissepääsu – üks tavapäraselt tänava poolt ning teine hoovi poolt, kust tulles on pääs kööki.

Korter on renoveeritud ca 10 aastat tagasi ning nüüdseks on märgatav kulum; samas võimaldab viimistluse seisukord ka kohest kasutamist. Ruumid paiknevad vaatega kahele poole elamut, kusjuures vaade hoovi poole avaneb köök-elutoast ja ühest magamistoast. Olemas köögimööbel ja töötav köögitehnika. Kasutada on kaks kuuri ja õuealal olev varjualune.

Arvestades Kesklinna piirkonna komplitseeritud parkimistingimusi, tagab kinnistu suurus (1278 m²) nelja korteriga elamus kodusid omavatele inimestele haruldase võimaluse parkida oma sõiduk kinnisesse hoovi ja unustada klaasipuhastaja vahel olevad trahviüllatused.

Karlova miljööväärtuslik piirkond algab kohe peale Aleksandri tn 15 elamut, seega on ebatõenäoline, et naabrusesse võivad kerkida nö kolehooned ja toredad tagahoovid ning madalad elamud jäävad ka edaspidi piirkonda iseloomustama.

Korter vabaneb kiiresti.

Raekoja plats ca 800 m, Karlova Kool ca 400 m, lähim lasteaed ca 200 m, Tartu bussijaam ca 600 m, teater Vanemuine ca 600 m.


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: