Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Maja, Jõgeva vald, Jõgeva maakond

Lepiku, Jõgeva linn

Hind: 67000
319.66 €/m2

tehing müük
korrus 2
omandivorm Kinnistu
suurus 209.6m2
krunt 911m2
ruumide arv 5
valmidus Vajab renoveerimist
ehitusmaterjal Puumaja
ehitusaasta 1979
küte Ahjuküte
energiaklass Puudub
objekti ID 100975
Katastrinumber 24901:007:0270

Varia

  • Kelder
  • Elekter
  • Garaaž
  • Katus
  • Vesi
  • Tsentraalne vesi
  • Ühistransport
Pakkumisse on tulnud hea planeeringuga pereelamu Jõgeva kesklinnast vaid 300 m kaugusel. Kinnistu paikneb Lepiku tänava keskosas jäädes suurematest teedest eemale. Lepiku tänava äärsed elamud on teest eraldatud haljasaladega, mida ilmestab kõrghaljastus. Kuna elamu paikneb tänavapoolses osas, siis on elamu taga olev krunt avar ja pakub võimalusi kasvõi kõrvalhoone ehitamiseks.

KONSTRUKTSIOONID, SISEVIIMISTLUS JA AVATÄITED
Elamu on ehitatud 1980-tel aastatel ning hoone ja siseviimistlus kannavad selle ajastu vaimu. Elamu aknad on algupärased.

TEHNOSÜSTEEMID
Olemas tsentraalne vesi ja kanalisatsioon; maja kütavad soojaks kaks ahju, puupliidid köögis ning keldrikorrusele planeeritud saunaruumis. Elektrivõimsus 3x16A.

PLANEERING
Elamu esimene korrus on ca 80 m² ja seal paiknevad 2 tuba, köök, esik, WC, sahver, trepikoda, kuur-garaaž. Teise korruse pind on samuti ca 80 m² ja seal paiknevad eluruumiks ehitamata pesukuivatusruum, hall, 3 tuba ja esik. Keldrikorrusel suurusega ca 53 m² on 4 ruumi – paari neist olid planeeritud saunaruumid, kuid need on valmis ehitamata. Hetkel pesemisvõimalus elamus puudub, olemas vaid kuivkäimla.

Jõgeva linn ja selle ümbrus on viimastel aastatel kiiresti arenenud piirkond; väikeettevõtted ja mitu suurfirmat on siin kanda kinnitanud ning pakuvad töökohti. Olemas koolid, lasteaiad ning palju muudki, mis ühe väikelinna elamisväärseks teevad. Lisaks bussiliiklusele on Jõgeva hinnatud ka rongiühenduse tõttu ning seega saab öelda, et nii Tartu kui Tallinn on vaid rongisõidu kaugusel.

Elamu ootab teotahtelist peret, kes "elamu kaasaja võimalustega kurssi viiks” ja majaperemehe kunagised unistused teoks teeks.
Toredad naabrid on garanteeritud. Vabaneb kiiresti.

Ei müüda järelmaksuga.

Tule ja vaata – järsku on Su kodu just siin!
---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0 €
- LHV: lepingutasu 0 € (kehtib kuni 31.12.2021)
- Luminor: lepingutasu 0 € (kehtib kuni 30.09.2021)
- SEB: lepingutasu 50% soodsam
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: