Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Viimsi vald, Harjumaa

Heki tee 10, Haabneeme alevik

Hind: 153000
1622.48 €/m2

tehing müük
korrus 3/8
omandivorm Korteriomand
suurus 94.3m2
ruumide arv 4
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Plokk-konstruktsioon
ehitusaasta 2007
küte Keskküte
energiaklass D
objekti ID 83880

Varia

  • Rõdu
  • Kelder
  • Vann
  • Lift
  • Trepikoda lukus
  • Saun
  • Köögimööbel
  • Avatud köök
  • Panipaik
ASUKOHT

Neljatoaline korter asub Viimsi tahetuimas piirkonnas. Läheduses on kõik olemas Sinu unistuste eluks! Palju restorane igale maitsele ja meelelahutust jätkub igaks õhtuks ja hommikuks. Lastega, ja ka lasteta peredele pakub kindlasti huvi mõnesaja meetri kaugusel asuv Vimka mäepark, kus on tervel perel võimalik suusatada, lumelauda sõita või hoopis kelgutama minna. Lubja mäel avati just hiljuti Põhja Konna trepp ja selle ümbruses on mõnusad terviserajad, kus jooksmas käia. Viimsi Kino mugavatel istmetel tundub kinoelamus hoopis parem kui kodus vaadates, Viimsi Spa pakub nii täiskasvanutele kui lastele lõbusat meelelahutus. Viimsi Keskuses on võimalik mängida piljardit ja bowlingut.
Kortermaja lähedal on metsad, mis on pungil marju ja seeni, seal on võimalik looduses koera või perega jalutamas käia, nautida vaikset metsaelu ning laadida patareisid. Meri ja liivarand jäävad vähem kui 15-minutilise jalutuskäigu kaugusele, seal on baar ning jäätiseputkad, mis pakuvad võimalust end palavatel suvepäevadel jahutada ja talviti on võimalik mereääres vaadelda jääskulptuuride mängu.
Korteri lähedale on koondunud pea kõik Viimsi poed ja palju spordivõimalusi, MyFitness ja Viimsi Spa pakuvad jõusaali ja rühmatreeninguid, võimalused siseruumides tennist mängida, lähedal tegutsevad mitmed erinevad tantsugrupid, laulukoorid, joogaklassid. Facebookis on loodud lausa eraldi grupp Viimsi lastevanematele, et olla kursis lastele suunatud tegevustega. Kortermajast 500 m kaugusel avatakse 2018. aasta sügisel uus Viimsi Riigigümnaasium, lasteaed ja põhikool jäävad samuti 500 m raadiusesse.

MAJA

Kortermaja on valmis ehitatud 2007. aastal ja on projekteerinud Raul Kõllamaa, kes on Viimsis ka mitmete teiste kortermajade arhitekt. Kortermajas on 8 korrust, milleni pääseb ka liftiga ja mis lihtsustab raskete kottide, vankri, mööbli ja iseenda transporti. Üldpinnad on puhtad ja hästi hooldatud. Majas on aktiivne korteriühistu, kes kõikide probleemide ja korrashoiu eest hoolt kannab.

KORTER

Suur ja avar neljatoaline korter on ideaalne perele, kuid soovi korral on võimalik ümber ehitada kolmetoaliseks tohutu avara elutoaga. Korteri aknad vaatavad lõuna ja õhtupäikese poole. Korteris on suur vannituba koos mullivanni ja ruumika saunaga, välisuksest vasakule jääb sisseehitatud garderoob. Elutuba on köögiga koos ja on korteri südameks - sealt viivad edasi uksed kõigisse magamistubadesse. Laste magamistubades on prantsuse rõdud ja avarad aknad. Suur rõdu elutoas on lodžatüüpi ja päikesepoolne, mille katteklaasid saab mõnusatel suvepäevadel kokku lükata ja ning tekitada sinna mõnusa kohvirüüpamisnurga või igal aastaajal pesu kuivatada ja isegi rattaid mahutada. Korterisse jääb köögimööbel ja kinnitatud mööbel, muud asjad läbirääkimisel. Korteri juurde kuulub panipaik maja all. Olemas on fonolukk.

PARKIMINE JA TRANSPORT

Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht maja kõrval tõkkepuuga eraldatud hoovis ja maja ees olevatel numbriteta kohtadel. Transport bussidega on lihtne ja kiire. Viimsi keskuse lõpp-peatusest, mis asub 500 m kaugusel, viivad kohalikud bussid kõikjale Viimsi poolsaarel ja Tallinnasse. Sealt saavad alguse bussid 1A ( lõpp-peatus Viru Keskus), 49 (Ülemiste jaam), 260 (Estonia teater), 114 (Balti jaam).

Helistada võid alati - lähme vaatama Sinu tulevast kodu!
---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: kuni 31.01.2021 lepingutasu 0€. Pärast seda tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: