Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Ülenurme vald, Tartumaa

Männikäbi 14, Ülenurme alevik

Hind: 103900
1785.22 €/m2

tehing müük
korrus 1/2
omandivorm Korteriomand
suurus 58.2m2
ruumide arv 3
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Elekter
ehitusaasta 2007
küte Gaas, Kamin, Vesipõrandaküte
objekti ID 82285

Varia

  • Signalisatsioon
  • Elekter
  • Gaas
  • Saun
  • Turvauks
  • Dušš
  • Vesi
Sauna, kamina, privaatse terrassiga ning odavate kommunaalkuludega korter! Korteriomand 58,5 m², lisaks terrass 5,5 m² + panipaik.

KORTER
Planeeringult koosneb korter esikust, saunast, vannitoast, avatud köök–elutoast ning kahest magamistoast. Elutoast pääs avarale terrassile ning lisaks veel panipaik.
Igal korteril on eraldi oma küttesüsteem gaasikatla baasil, põrandaküte. Kõikidele ruumidele on paigaldatud termoregulaatorid. Saunakeris elektriküttel, paigaldatud valvesignalisatsioon.
Korteris on seinad värvitud, põrandal naturaalparkett, plastikpakettaknad, turvauks. Saunaruumides seinad kaetud keraamiliste plaatidega, leiliruumis seinad ja lagi viimistletud laudisega.

Müügihind sisaldab esikusse ehitatud liugustega riidekappi, köögimööblit koos integreeritud köögitehnikaga, vannitoamööblit.

HOONE
Korterelamu on kuue korteriga, kahekorruseline kivimaja, mis on kaetud laudisega. Kõikidesse korteritesse on eraldi sissepääs ehk avatud trepikojaga. Ümbrus hooldatud muruala ja hekiga. Parkimine on lahendatud korterelamu ees oleval parkimisalal.

ASUKOHT
Kambja vald (endine Ülenurme vald) asub Tartu maakonnas, piirneb vahetult Tartu linnaga ning asub sellest edelas. Kaugus Tartust ca 4 km, ühendus Tartu linnaga väga hea – toimiv bussi ja rongiühendus ning rajatud jalgrattatee. Ülenurmes asub Ülenurme Gümnaasium http://www.yle.edu.ee/, lasteaiad, raamatukogu, Eesti Põllumajandusmuuseum ja Konsumi toidukauplus.
Männi elurajoon on uuselamurajoon, milles on korterelamud ja eramud. Juurdepääsuteed asfaltkattega.

TRANSPORT
http://www.automen.ee/
https://www.tpilet.ee/
---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: kuni 31.01.2021 lepingutasu 0€. Pärast seda tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: